lauantai 23. tammikuuta 2021

Uusia juttuja

Eilen tein kirjan kannet mixed medialla. Liimasin siihen pitsiä, harsoa, pahvia, paperin silppuja, stanssattuja kuvioita ja väritin mustalla gessolla päälle. Sitten otin akryyliväreillä esiin niitä kuvioita. Sen tein sormella. Tämä on taidepäiväkirja...tai sitten jokin muu, mutta luonnoksia ainakin aijon siihen tehdä. Myös muistikirjana aijon käyttää. Muutamia sivuja jo alustavasti musteilla värittelin ja vähän liimailin jotain kuvia. YouTubesta olen katsellut näistä videoita. En ihan vielä tiedä mitä olen tekemässä, mutta hienoja töitä olen nähnyt muiden tekevän.


Joillekin sivuille tein muistiinpanoja. Liimasin alas myös washiteippiä. Sekin on ihan uusi tuttavuus. Satuin voittamaan PiiaPaper'n arvonnassa niitä. Tosin ne on jouluisia, mutta muutamaa voi käyttää muihinkin. Se on sellainen teippi mikä vastaa vähän postit-lappujen liimaa, joten sen voi irroittaa ja liimata uudelleen. Kalenteriaskartelijat käyttävät sitä paljon. Tuossa alareunassa on teippiä jossa on jokin lappuköynnös.

 


Tein noita kuvioita sabluunoilla. Tämä on tällaista aloittelijan kokeilua. Ehkä joskus kehityn näissä värittelyissäkin jos innostusta riittää. Muistikirjoja olen rakastanut pienestä asti. Aina haaveilin jostain kauniista kirjasta johon voisin piitää. Töissä mulla oli joka vuodelle muistikirja. Se oli hyvä apu monta kertaa ja ihan sekin lähti siitä kun löysin kaupasta ihanan vihkon :) Olisipa lapsenakin ollut kaupoissa kauniita vihkoja. Nehän oli enimmäkseen niitä sinisiä ruutuvihkoja ainakin maalla. Huomenna aijon käydä metsästämässä lisää näitä kirjoja, että voin tehdä tyttärellekin :) Tämä oli nimeltään valokuva-albumi tai skräppäyskirja.
 

Askartelija :)

Meidän Veitikka osaa varmaan kohta tehdä kortteja kun se aina istuu katsomassa kun niitä teen. Tulee mulle kilpailija :D Askartelupöydällä on yksi nurkka tyhjänä, varttu juurikin Veitikkaa varten :)