lauantai 13. heinäkuuta 2013

Minnekähän tämä sopisi kasvamaan.


Hopeahalikka on kukkinut tosi paljon ja kauan. Mutta, mutta... on kasvanut "yli äyräiden". Minne tämän voi sistuttaa? En ole ennen edes nähnyt halikkaa enkä siis ymmärtänyt minkä muotoinen ja kokoinen siitä tulee :)

Tänä keväänä ostin sinisiä kärhöjä.'Jackmanii' Alin kuva on otettu toisella kameralla. Ei ollenkaan aidon värinen kuva, liian violetti.

Unikkojen aikaan.


Pioniunikot kukkii. Linssissä on ollut jotain huurua.

Äitienpäiväruusu.


Tää on aika ihmeellinen ruusu. Kun sain tämän ruusun äitienpäivänä pari vuotta sitten, siinä oli pienet vaaleanpunaiset kukat. Nyt se on isokukkainen ja persikka. Oliskohan tämän juureen istutettu pienikukkainen ja se on paleltunut ja nyt kasvaa sieltä juuresta alkuperäinen. En tiedä voiko olla mahdollista, että näin komeaa juurakkoa olisi käytetty pienempi kukkaiseen??

Kesäkulleron hehkua.


Sekalaisia kukkasia.


"Sekalaista seurakuntaa" etupihalta.

Vanha kunnon perenna!

Jalopähkämö on tuttu monelle jo vanhoista puutarhoista.

Kärhöjen kukintaa 1.7.2013.

'Arabella'

Penkin levennystä.

Pieni levennys etupihan penkkiin. Kiviä koristeeksi. Tähän haaveilen vielä jotain patsasta tuonne "laatalle". Sain naapurista kiviä :)
Kuukausimansikat ovat vaan väliaikaisesti tässä kunnes löydän niille aurinkoisemman paikan. Laitan sitten tilalle ehkä kuunliljoja. Ne pitäis pelastaa tuolta takapihalta "väljemmille vesille".

Puutarhassa kukkii ruusut.

 Kolmen vuoden takainen äitienpäiväruusu.

'Marie Viktorin'

Puutarhassa kukkii angervot.

 Keltajapaninangervo, hiukan makee yhdistelmä. Vaaleanpunaista ja limeä.

Keijuangervo.

Hentoa lilaa.

Jalokallioinen, ihan "tavismallia". Kovin on hailakan lila tänä kesänä.