tiistai 2. kesäkuuta 2020

Välillä askartelua

 Puutarhatöiden välissä on pitänyt vähän askarrellakin (kuumimpaan aikaa). Taustaa väritin vesiväreillä. Alla on kirkas gesso joka estää paperin rypistymisen jos tulee kosteutta.


 Itse tehtyjä ruusuja ja pikkukukkia. Väritin ne vesiväreillä ja laitoin vähän pisaroita ja kiillettä. Kiille ei oikein kuvassa näy.

Kulmiin kohokuviointia sabluunalla ja pastalla.

Valkoisia kukkia.

 Isotuomipihlaja kukassa. Aika myöhässä sekin, eikä kovin runsaasti ole kukkia. Viime vuonna kaikissa puissa oli tosi paljon kukkia.
Sekalaisia kukkijoita

 Kyllä ne sammalleimut vaan alkaa elpyä vaikka näyttivät niin huonoilta talven jäljiltä.


 Sammalleimu ja rönsyansikka

 Lamohietakirsikka
 
 Purppuratuomi

 Kevättähtimö


Iltakierros puutarhassa.

 Nyt on perattu vanha penkki ja laitettu uutta multaa. Huh, huh, monta aluetta vielä... Ei kykene enää selän takia kovin suuriin juttuihin. Oon jo ihan tyytyväinen tähänkin. Voin pelastaa monta perennaa tähän. Kurjenmiekkoja jo istutin ja paratiisililjaa, neidonkurjenpolvea ja jotain muuta.

 Pilvikirsikka...vähän luvatonta kasvattaa sitä. 

Pilvikirsikka ei koskaan petä kukkien runsaudessa :)

Pian on kukinta ohi

 Viimeisiä tulppaaneita kukassa. Nämä keltaiset 'Flyer' narsissit on tosi ihania vaikka yleensä tykkään enemmän valkoisista.

 Ihana hörselö 'Flyer'. Tosi tanakkavartisia.

Narsissit on mun suuria lemppareita, haluaisin niiden kukkivan koko kesän. Mutta pian se on ohi :((

Kyllä pitää taas syksyllä istuttaa lisää narsisseja. Toivotaan yhtä hyvää talvea niille kun viime talvi oli. Siitä narsissit tykkäsivät. Ei kyllä kaikki kukat tykänneet.