tiistai 22. toukokuuta 2012

Pihakuvia.

Kiviä ja kukkia.

Lisää tulppaaneita.


Näille en tiedä lajikenimeä kun kadotin sen pussissa olleen kuvan. Taas punaisia:)

Tämän päivän kukkakuvia.

'Intrique', joka ei näytä siltä. Tässä oli ennen valkoista, nyt melkein vaan keltaisia. Mistäköhän sellainen johtuu. Onko se taantumassa? Kukkii kyllä hyvin tänä vuonna.

Jokin esikko.

Tuli vähän huono kuva kun otin ilta-auringossa ja valo tulee liiaksi takaa. Mutta kun piti nyt vain saada kuva tästä esikosta:) Nimeä en tiedä, jostain taimenvaihdosta peräisin.

Vielä palloesikoita.

Näiden varret ovat kasvaneet:)

Puutarhassa kukkii pikkutalvio.

Pikkutalvioista tavallisin on kukassa juuri nyt. Toiset vielä odotuttaa.

Kylmänkukka avasi viimeinkin kukkansa.

Tämä kylmänkukka on ollut tulollaan tosi kauan. Parina edellisenä keväänä on kukkinut paljon aikaisemmin. Tokihan nyt on aika viileä kevät.

Punaisia tulppaaneita.

En ollenkaan muista, että olisin ostanut monia punaisia tulppaanin sipuleita viime syksynä. Lisää niitä kuitenkin avautuu. Voiskohan olla mahdollista, että jotkut vanhat sipulit olisivat kasvaneet. Ainakin niitä on siellä maassa vaikka kuinka paljon. On kuulemma otollinen vuosi sipulikasveille. Ja kyllähän ne kukkiikin tänä keväänä runsaasti.

Narsisseja avautuu lisää.


Jotain vanhaa kantaa olevia tähtinarsisseja. Kauniin värisiä. 

Istutin pari vuotta sitten jotain valkoisia narsisseja, jotka olisivat olleet myös jotain tähtinarsissilajiketta, mutta niitä vain ei ole näkynyt vieläkään. En edes muista minne ne istutin joten en voi olla varma vaikka pussin kuvasta huolimatta olisivat jotain muuta väriä. (No, nämä ei voi olla niitä, koska näiden alkuperän muistan, ovat kotoisin vanhasta puutarhasta).