torstai 14. heinäkuuta 2011

Puutarhassa kukkii kollinminttu.

Kollinmintusta (isokissanminttu) on tullut korkea pensas.

Puutarhassa kukkii palavarakkaus

Punainen, vanhanajan, palavarakkaus ja vieressä vähän uudenpia versioita valkoisena ja roosana.

Puutarhassa kukkii syyshohdekukka.

Syyshohdekukka 'Moerheim Beauty' kukkii. Eihän nyt ole syksy!! En halua, että mitään syksyyn liittyvää vielä tapahtuu! Tämä kukka ei selvästikään tiedä, että nyt on vielä kesä!!

Puutarhassa kukkii keltaisia kukkia.

Isokokoinen telekia sopii taustakasviksi.

Puutarhassa kukkii täpläkello.

Täpläkello on reippaasti leviävä kellokukka. Minulla oli valkoisen pisamakellon tai täpläkellon alku viime syksynä, mutta se ei selvinnyt talven yli. Harmi.

Puutarhassa kukkii maariankello.

Maariankellot ovat upeita kaksivuotisia kasveja. Kellot ovat mahtavan kokoisia. Tänä vuonna kukkii vaaleanpunaiset ja ensikesänä valkoiset. Sinisiä vielä toivoisin saavani jostain. Toivottavasti nämä menestyvät meidän pihalla.


Puutarhassa kukkii värililjat.

Loiskeat punaisenoranssit värililjat kukkii.

Ostoksia.

Eilen tein heräteostona tällaisen härpäkkeen. Ruukku ei ole suunniteltu tähän joten ehkä se on liian korkea. Täytyis saada siihen jokin matalammassa ruukussa oleva kukka. Orvokit sopis oikein mainiosti, mutta nyt ei taida enää saada orvokkeja. Mutta jos sitten ensi keväänä.

Kesäkukkaistutuksia.

Etupihan ruukkuistutuksia. Etupihan kiveykset ovat varjossa oikeastaan koko päivän, joten parhaiten siellä menestyy lumihiutale ja pegoniat. Olen kokeillut muitakin kasveja, mutta nämä ovat osoittautuneet parhaiksi.

Takapihalta 2011

Näkymiä takapihalta.

Pihakuva heinäkuulta.

Etupihan istutuksia.

Takapihalta 2011.

Takapihan sekalainen penkki. Tähän on tullut istuteltua kaikkia niitä mille ei ole heti keksinyt paikkaa. Muutamia lopullisella paikalla oleviakin on ja väleistä täytyis saada ne ylimääräiset jonnekin muualle. Eli olis kai pakko tehdä yksi penkki vielä tai reiluja levennyksiä entisiin:)

Puutarhassa kukkii harjaneilikat.

Harjaneilikoita kukkii siellä ja täällä.

Puutarhassa kukkii ruusuruoho.

Ruusuruoho viihtyy kuivahkossa maassa aurinkoisella paikalla. Kukan väri on sinilila, joten vähän vaikea sanoa onko se sininen vai lila:)