keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Puutarhassa kukkii tulppaanit 2011

'Sapporot' ovat kukkineet aika pitkään.

Sammalleimut kukkii etupihalla.

Sammalleimu kuuluu lemppareihini. Tämä kuva on etupihalta. Takapihan sammalleimut ovat jo levinneet aika suuriksi mättäiksi. Hieman eri sävyiset ovat nuo mättäät. Takapihalla on tuota vaaleampaa. Lisäksi on pienet mättäät valkoista ja "karkkiraitaista".

Puutarhassa kukkii kultatyräkki.

Kultatyräkki on alkukesän keltaisia. Näitä keltaisia kukkia riittää keväällä ja syksyllä ja taitaa niitä kukkia keskikesälläkin. Pitäsiköhän tehdä keltaisten kukkien penkki? Miksi ihmeessä minulla on niin paljon keltaisia kukkia vaikka en niistä niin kovasti tykkääkään? No, tietenkin siksi, että keräilen kaikkia mahdollisia:D En vaan malta rajata keräilyä tiettyihin väreihin esim.

Puutarhassa kukkii tulppaanit 2011

Tässä yksi hienoimmista tulppaaneistani 'Creme Upstar'. Nämä kyllä taitaa olla taas niitä lajikkeita joita ei ensi keväänä paljon nouse uudestaan.

Puutarhassa kukkii tulppaanit 2011

Hollandiat ovat upean punaisia tulppaaneja. Kukat ovat kyllä jo pienentyneet alkuvuosista. Pari-kolme ensimmäistä vuotta kukat olivat suurempia. Ikävää kun tulppaanit taantuu niin nopeasti. Vaikka tämä nyt sentään on säilynyt muutaman vuoden.

Puutarhassa kukkii tulppaanit 2011

Tulppaani 'Dordogne' on muuttunut monivärisemmäksi.

Rautatieomenapuu kukkii.

Rautatieomenapuun kukat ovat melkein kaikki auki. Tämä puu sais kukkia vaikka koko kesän, mutta aika lyhyeksi jää jos on oikein lämmintä. Ei sillä, ettenkö haluais, että olis lämmintä:)