sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Ensimmäinen pioni.

Ensimmäisenä ehti kukkaan tänä vuonna ruusupioni. Oli vaan niin vaikeasti kuvattava kun nuokkui alas päin. Ehkä jokunen kukka katsoo ylös päin, että saa paremman kuvan.

Ruusupioni muistuttaa kovasti kuolanpionia, mutta on matalakasvuisempi.

Valkoisia kukkia.

 Perhosorvokki on sitkeä sissi. Olen kaivanut tämän ainakin kaksi kertaa tästä paikasta pois ja siirtänyt muualle. Ja taas on hyvä tupsu kukassa. Niin tai onki sitkeä sissi? Siellä toisessa paikassa se ei ole viihtynyt ollenkaan :D

 Valkoinen alppikärhö on joutunut aloittamaan kasvunsa aika alkutekijöistä. Vanha kaari romahti lumen painosta ja vanha kärhöhän oli tuhannen mykkyrällä siinä kiinni. Ei auttanut muuta kuin katkoa osa. No, onneksi jokunen haara oli ottanut kiinni läheiseen pensaaseen ja siitä sai irrotettua niistä uuden alun uuteen kaareen. Pianhan ne kasvaa maasta astikin, mutta ei vielä kuki tänä kesänä.

 Ei ole ennen tälläisiä kukkinut minun penkissä. En yhtään muista koska olen tällaisia narsisseja istuttanut. Olisikohan jostain pääsiäisen ajan asetelmasta joskus tullut laitettua ja eivät vaan ole kukkineet ennen.

Virpiangervonkin kukat ovat tosi kauniita.

Syreenit kukkii.


 Syreeneistäkin oon aina tykännyt :)

'Sensation'