tiistai 19. marraskuuta 2019

Kesämuisteloita.


 





Näin pimeänä päivänä pitää muistella kesää. Aikamoinen sekasotku meidän puutarha on nykyään. En taida siitä enää saada siistiä pihaa. Ei jaksa enää niin paljon. Eniten se on kuitenkin kiinni innostuksesta joka on hiipunut.

2 kommenttia:

  1. Oi oi,minusta tämä on aivan ihastuttavan rehevä tämä sinun puutarhasi. Paljon perinne kasveja ja mikä penkki. Ei kaikilla tarvitse olla kantattuja reunoja tai muuta. Oli mukava katsella kuviasi, katselin niitä muutaman kerran jopa, tarkkaillakseni mitä kaikkea siellä sinulla on. Kaikki tämä on onneksi edessäpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli joskus siisti puutarha ja kantatut penkit. Nytkin osittain, mutta on liian paljon tekemistä. Sairastin syövän pari vuotta sitten ja se vei niin voimat ja innostuksen. Olen kyllä parantunut siitä, mutta ei vain enää ole niin innostunut puutarhasta. Pari kesää jäi hoitamatta ja nyt on niin vaikea saada enää kiinni entisestä. Pitäis kaikki uusia. Herkimmät ja erikoisemmat kasvit ovat luovuttaneet kun tavikset rehottaa. Kukkia siellä vaan kesällä ihailen :)

      Poista