perjantai 5. toukokuuta 2017

Viimeinkin kevätpäivä.Ensimmäinen lämmin päivä tänä keväänä. Kuvailin "ylikypsiä" krookuksia. Myös sinivuokot kukkii, mutta kuva epäonnistui :)

Valitettavasti sairastan edelleen joten pihatyöt jää nyt tältä keväältä ja kesältä. Toivottavasti jotain sentään kukkii, jäi sipulitkin istuttamatta syksynä.

11 kommenttia:

 1. Kauniisti kukkivat krookukset. Toivottavasti vointisi paranee ja pääset nauttimaan ulkoilmasta. - Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Minulla on lymfooma. Hoidot kestää heinäkuulle jos ei tule tulehduksia tai muita esteitä. Jos tulee niin hoidot siirtyy. Onneksi ennuste on hyvä. Minulla vaan on ollut kaikenlaista koko talven ja hoidot jouduttiin aloittaa alusta, siksi vasta saatu muutamia kertoja sytostaattia.

   Poista
 2. Ylikypsät krookukset ovat niin kauniita!
  Leppoisia toukokuun päiviä täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
 3. Just tänää olikki miäles, ku tein postausta. Teillähän ruukaa kukkia enne meitä. Harmi! On se sitkiä tauti. Toivottavasti toivut pia! Puutarhas kukkii sata varmasti, vaikkei sitä kuapsuttaasikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletin että erelliskesääne jatkuu.

   Poista
  2. No, viime kesästähän tämä on jatkunut. Monenlaisia koukeroita oli ennen kuin päästiin varsinaisen sairauden hoito aloittamaan. Luojan kiitos ei edennyt sen neljän kuukauden aikana minkä olin tulehduskierteessä leikkauksen komplikaation seurauksena.

   Poista
 4. Kauniit kuvat. Toivon paranemista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin toivotuksesta. Huomenna taas sytopäivä.

   Poista
 5. Myös minä toivon sinulle paranemisia ja voimia. Kiitos kun jaksat sairastelusta huolimatta jakaa kauniita kuvia puutarhastasi.

  VastaaPoista