keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Ruusut on aina ruusuja!

 Ah, aina niin ihana juhannusruusukin kukkii. Eipä tästä oikein muuta sanottavaa :)Leikatuissa teresanruusuissa ensimmäinen kukka. Aika pieni, mutta ehkä se siitä vielä elpyy :)
Niin, elikkä toiseen jäi muutama vanha verso. Ei uusissa versoissa ole vielä kukkia, ehkä loppukesällä voi kuitenkin olla kun kukkii saman vuoden versoilla.

2 kommenttia:

 1. Ihan puoliksi pyörryksissä ihastelin viime postauksiesi ihania kuvia. Juhannusruusu kukkii meilläkin, samoin mökkiruusu, siperian kurjenmiekka on aukeamaisillaan samoin kuin pionit. Unikoita minulla ei ole tällä hetkellä yhtään, sinulla nekin kukkivat kauniisti. Iso perennapenkki odottaa vieläkin perkaamista, jotenkin vain nyt ei jaksa.... Lapsenlapset, ekaluokalta päässeet kaksoset ovat meillä päivät kun pikkuveli on päiväkodissa ja äiti töissä. Heidän kaitsemisensa - niin kivaa kun se onkin - katkaisee tehokkaasti kaikki ajatukset yrittipä sitten tehdä mitä hyvänsä .... Kauniita päiviä Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle!
   Aika jännä juttu, että teillä vasta siperiankurjenmiekat avautumassa ja pionitkin. Meillä kurjenmiekat ovat jo kukkineet hyvän aikaa, mutta pionit on tiukassa nupussa.

   Poista