lauantai 16. huhtikuuta 2016

Ensimmäinen ihana kevätpäivä :)

Nyt oon ollut ihan pihalla tänään. Haravointia, pensaiden leikkelyä, penkkien siivousta ja yleistä haahuilua. Ihmeen hitaasti kaikki kasvaa. Viime vuonna tähän aikaan krookukset kukki täysillä. Nyt vasta pienet alut. Sinivuokotkin vasta juuri ja juuri maanpinnalla. Olihan se viime vuosi kyllä tavallista lämpimämpi kaiken kaikkiaan. Kaikkihan oli jo kasvussa kun lumi suli.

6 kommenttia:

 1. Oletpas ollut ahkera. Meilläkin oli aurinkoinen päivä, joten kiva oli aloitella pihapuuhia. Meillä on vielä tosin jonkun verran lunta ja maa on märkää, joten esim haravoida ei vielä voi. - Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän hiekkamaa kuivaa sitä myöten kun lumi sulaa. Heti voi haravoida kun lumet vaan sulaa. Toisaalta se on mukavaa kun kuivaa nopeasti, mutta on siinä kesän päälle omat haasteensa.

   Poista
 2. Minulla on kanssa vahvasti sellainen fiilis, että viime vuoteen verrattuna kevät on nyt myöhässä. Kaippa se sieltä taas tulee, mutta kärsivällisyyttä kysytään nyt aiempaa enemmän, ainakin meiltä kotipuutarhureilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sepä, kevät on haastellista aikaa :D

   Poista
 3. Kevät on pariviikkua myähäs vuarentakaasesta. Multa on meinannu mennä aiva hermot, ku oon kattellu nuata etelän puutarhojen kukkia. Tuntuu ettei omalla pihalla tapahru mitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosiaankin hidasta tuo kasvu! Ei meinaa hermot kestää täälläkään :D

   Poista