torstai 23. heinäkuuta 2015

Seuraavat kukkivat kärhöt.

Loistokärhö 'Rouge Gardinal' avannut muutaman kukan jo. Nää kärhöt eivät meidän pihalla viihdy. Ei pysty pitää niin kosteana, että riittäis. Meillä kun tuo vesi solahtaa heti läpi, vaikka kaikille on kunnostettu kuopat. Ja lannoitustakin ovat saaneet. Monta kärhöä jäi tänä kesänä nousematta ollenkaan. Mua ärsyttää koko kärhöt jo kun ovat niin oikukkaita. Yhdelle tuli lakastumistauti. Johtuukohan sekin liian kuivista olosuhteista? Viime kesänä pääsivät kaikki kuivumaan pahemman kerran kun reissattiin niin paljon. Nyt oonkin pysynyt visusti kotona kun isäntä rakentaa mökkiä eikä jouda reissuun. Parin yön matkalla käytiin :)

2 kommenttia:

  1. Mullaki on cardinaalis nuppuja, mutta ei se viälä hetkehen kuki. Ei oo mullakaa kaikki noussu. Suurin syy lakastumistautihin on kai kuivuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oon vähän arvellut. Joskus ennenkin kävi niin samalle kärhölle, mutta se ehti tehdä vielä uudet versot sille kesälle. Nyt ei enää ehdi kun kuupahti näin myöhään. Nyt on kyllä saanut kosteutta ja kasteltukin on mutta varmaan vaikuttaa se viime kesäinen kuivuus kun olis viime syksynä pitänyt valmistautua tämän kesän koitoksiin.

      Poista